|
|
Konu Araçları |
bahçelievler, erguvan, ilköğretim, istanbul, okulu |
Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu İstanbul BahçelievlerBahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu İ İletişim Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAHÇELİEVLER Adı: BAHÇELİEVLER ERGUVAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenibosna Kuleli Zafer Mahallesi Vadi sok Bahçelievler Telefon Numarası: 2124512933 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|