|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, cumhuriyet, ilköğretim, kumluca, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kumluca Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kumluca AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Antalya Kumluca'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1925'ten 1937 yılına kadar Kumluca'da okul binası olarak yapılmış bir bina olmadığı için okul olarak muhtelif evler kullanılmıştır ![]() ![]() 1935 yılı Eylül ayında Finike Kaymakamı Mazlum YEGÜL yukarıda resimlerle tespit edilmiş okulun temelini atmıştır ![]() ![]() Adrasan köyü hariç, 13 köyün yardımı ile 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Eski okulun çok yıpranması ve öğrenci mevcuduna cevap vermemesinden dolayı 12/03/1986 tarihinde 6063 metrekare yer istimlak edilerek 18 derslikli olan okul inşaatı 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayın Cumhurbaşkanımız Kenan EVREN tarafından 13 Kasım 1987 tarihinde hizmete açılmıştır ![]() Vizyonumuz Cumhuriyet İlköğretim okulu personeli olarak: * Çevremizi ve ülkemizi aydınlatacak, * Okumayı ve öğrenmeyi alışkanlık haline getiren, * Sadece kendini değil başka insanları da düşünen , * Başkalarının haklarına saygılı, * Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; * Sorumluluk sahibi , * Araştırmacı ve üretici bireyleri topluma kazandırmaktır ![]() Misyonumuz Cumhuriyet İlköğretim Okulu Olarak; * Öğrencilerimizi her yönüyle kültürlü , * Kendisine güvenen, saygılı ve dürüst, * Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; * İleriki toplum hayatında rahat yaşayabilen ve yaşadığı topluma yararlı olabilecek ,bireyleri yetiştirebilmek için gerekli olan eğitim ve öğretimi vermek ve için varız ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KUMLUCA Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kumluca/Antalya Telefon Numarası: 2428871151 Faks Numarası: 2428875922 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: KUMLUCA CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|