Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, bölge, doğubeyazıt, ilköğretim, okulu, yatılı

Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Doğubeyazıt Ağrı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Doğubeyazıt Ağrı

Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Doğubayazıt Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 1973 yılında temeli atılmış fakat işler ağır aksak gidince 1983 yılında 3 katlı ve 13 derslikli olarak Doğubayazıt Yatılı Bölge Okulu adıyla eğitim öğretime açılmışYaklaşık 23 yıllık bir okul

GENEL BİLGİLER

Okulumuz, 13 derslik ile 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Kütüphane,1 Çok Amaçlı Salonu (Yemekhane ), 2 Yatakhae (900 Kişilik), 1 Spor Odası, Memur Odası, 2 Müdür Yardımcısı Odası ve 1 Müdür Odası ile modern bir yapıya sahiptir
7 birinci kademe sınıfı, 12 ikinci kademe sınıfı, toplam 850 öğrenciye hizmet vermekte olan okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcıs, 3 Müdür Yardımcısı, 15 Branş Öğretmeni, 7 Sınıf Öğretmeni, 4 Memur ve 15 Hizmetli görev yapmaktadır

OKULUMUZUN MİSYONU

En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir

OKULUMUZUN VİZYONU

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır

Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU

Adresi: YİBODoğubayazıt

Telefon Numarası: 4723126100

Faks Numarası: 4723126100

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi :http://wwwdogubayazityibok12tr/indexhtml

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com