Atatürk İlköğretim Okulu Konya İlgın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Konya İlgınAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Merkez Atatürk İlköğretim Okulunun kurulduğu 4491 metrekarelik alan, eski ismi ile KAFİRLER GÖLECİ denilen mevkidedir ![]() ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNUN ARSASI: Ilgın halkından hayırsever Kemal TÜRELİ önderliğinde eşi Kâmile TÜRELİ tarafından bağışlanmıştır ![]() OKUL BİNASI: Atatürk İlköğretim Okulu, 1957 yılında 177 000 TL ile C tipi 6 derslikli ve taş yapı olarak Özel İdare tarafından yaptırılmıştır 1993 yılında mahalli imkânlarla tadilatlar yapılarakokulun kuzey tarafına ekli olarak 10 kabinli erkek ve kız tuvaletleri yapılmıştır ![]() ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU YENİ BİNASI: 1999 yılı Haziran ayında 3 katlı 21 derslikli olarak temeli atılmıştır 2000 yılı Ağustos ayında 1 katlı 7 derslikli okul Özel İdare tarafından bitirilerek okul idaresine teslim edilmiş olup eğitim öğretime başlanmıştır![]() Okulumuzun eski binası, 2000 yılında özel idare tarafından çatısı indirilerek yeni çatı yapılıp kiremitlerinin tamamı değiştirilmiş, badana ve boyası yapılmıştır ![]() 2002 Ağustos ayında eski binanın içinde, okulun imkânları dahilinde 2 derslik bölünerek derslik sayısı çoğaltılmıştır Halen okulumuzda yeni binanın merdiven boşluğu derslik olarak kullanılmakta olup 17 derslik mevcuttur![]() Okulumuzda normal eğitim-öğretim yapılmaktadır ![]() PERSONEL DURUMU: Okulumuz; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 20 öğretmen ve 1 hizmetli ile eğitim öğretime devam etmektedir Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CAMİATİK MAHALLESİ PTT ARKASI ILGIN/KONYA Telefon Numarası: 3328816067 Faks Numarası: E-mail Adresi: ilginataturk42@hotmail comWeb Adresi: - http://ilginataturk meb k12 trAtatürk İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|