![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Konya İlgınAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Merkez Atatürk İlköğretim Okulunun kurulduğu 4491 metrekarelik alan, eski ismi ile KAFİRLER GÖLECİ denilen mevkidedir ![]() ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNUN ARSASI: Ilgın halkından hayırsever Kemal TÜRELİ önderliğinde eşi Kâmile TÜRELİ tarafından bağışlanmıştır ![]() OKUL BİNASI: Atatürk İlköğretim Okulu, 1957 yılında 177 ![]() ![]() okulun kuzey tarafına ekli olarak 10 kabinli erkek ve kız tuvaletleri yapılmıştır ![]() ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU YENİ BİNASI: 1999 yılı Haziran ayında 3 katlı 21 derslikli olarak temeli atılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun eski binası, 2000 yılında özel idare tarafından çatısı indirilerek yeni çatı yapılıp kiremitlerinin tamamı değiştirilmiş, badana ve boyası yapılmıştır ![]() 2002 Ağustos ayında eski binanın içinde, okulun imkânları dahilinde 2 derslik bölünerek derslik sayısı çoğaltılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda normal eğitim-öğretim yapılmaktadır ![]() PERSONEL DURUMU: Okulumuz; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 20 öğretmen ve 1 hizmetli ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CAMİATİK MAHALLESİ PTT ARKASI ILGIN/KONYA Telefon Numarası: 3328816067 Faks Numarası: E-mail Adresi: ilginataturk42@hotmail ![]() Web Adresi: - http://ilginataturk ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|