![]() |
Belkaya İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belkaya İlköğretim Okulu Konya EreğliBelkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Belkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Belkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Belkaya İlköğretim Okulu İletişim Belkaya İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Belkaya İlköğretim Okulu Misyonu: Öğrencilerimizin; zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmaktır ![]() Belkaya İlköğretim Okulu Vizyonu: Öğrencierimizin, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir ![]() Belkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: BELKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Belkaya Kasabası Cumhuriyet Mahallesi Ereğli / Konya Telefon Numarası: 3327162115 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://belkayaio ![]() ![]() ![]() Belkaya İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|