Gökhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhüyük İlköğretim Okulu Konya ÇumraGökhüyük İlköğretim Okulu Hakkında - Gökhüyük İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökhüyük İlköğretim Okulu Resimleri - Gökhüyük İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gokhuyuk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gokhuyuk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gokhuyuk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gokhuyuk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Gökhüyük İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun ek binası 1999 yılında yapılmış ve 8 sınıflı okul olarak kullanılmaktadır Okulumuza 2001 yılından sonra diğer köylerden taşıma yapılmamaktadır![]() Gökhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: GOKHUYUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖKHÜYÜK KÖYÜ Telefon Numarası: 3324573131 Faks Numarası: E-mail Adresi: gokhuyukio@gmail comWeb Adresi: - Gökhüyük İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr |
|
|
|