Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, barut, elmadağ, ilköğretim, okulu

Barut İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Barut İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Barut İlköğretim Okulu Hakkında - Barut İlköğretim Okulu Tanıtım - Barut İlköğretim Okulu Resimleri - Barut İlköğretim Okulu İletişim

TARİHÇEMİZ

Okulumuz 1932 yılında 2 oda ve 1 lojmanla " İLK MEKTEP" adı altında Eğitim ve Öğretime başlamıştır

1938 yılında aynı binaya kerpiçten 3 dershane daha eklenmiş ve okulun adı " BARUT İLKOKULU "olarakdeğiştirilmiştir

1950'de bu binalar yıkılarak 5 derslikli ilkokul olarak yeniden yapılmış ve hizmete devam etmiştir

1958 yılında " ŞEVKİ ATABARUT İLKOKULU " (O zamanın Fabrika Müdürünün okula olan hizmetleri nedeniyle bu isim verilmiştir)

1961 yılında " BARUT FABRİKASI İLKOKULU " adını almıştır

1971 yılında o zamanın Fabrika Müdürü Sayın Metin EROL'un okula önem vermesi ve ileriyi görmesi nedeniyle bu günkü içinde bulunduğumuz 8 derslikli modern bina yapılmıştır

İLETİŞİM

Okulumuz Ankara-Samsun karayoluna 500 metre mesafededirİlçemize hizmet veren belediye otobüsleri önünden geçmektedir
TELEFON (0312) 863 11 07
E-POSTA
353742@mebk12trbarutilkogretim@hotmailcom
ADRES

Tatlıca Mah Cengiz Topel Cad Kimya Sok No:8

Elmadağ/ANKARA

http://elmadagbarutioomebk12tr/

kaynak:elmadagbarutioomeb

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com