![]() |
Barut İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barut İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraBarut İlköğretim Okulu Hakkında - Barut İlköğretim Okulu Tanıtım - Barut İlköğretim Okulu Resimleri - Barut İlköğretim Okulu İletişim TARİHÇEMİZ Okulumuz 1932 yılında 2 oda ve 1 lojmanla " İLK MEKTEP" adı altında Eğitim ve Öğretime başlamıştır ![]() 1938 yılında aynı binaya kerpiçten 3 dershane daha eklenmiş ve okulun adı " BARUT İLKOKULU "olarakdeğiştirilmiştir ![]() 1950'de bu binalar yıkılarak 5 derslikli ilkokul olarak yeniden yapılmış ve hizmete devam etmiştir ![]() 1958 yılında " ŞEVKİ ATABARUT İLKOKULU " (O zamanın Fabrika Müdürünün okula olan hizmetleri nedeniyle bu isim verilmiştir) ![]() 1961 yılında " BARUT FABRİKASI İLKOKULU " adını almıştır ![]() 1971 yılında o zamanın Fabrika Müdürü Sayın Metin EROL'un okula önem vermesi ve ileriyi görmesi nedeniyle bu günkü içinde bulunduğumuz 8 derslikli modern bina yapılmıştır ![]() İLETİŞİM Okulumuz Ankara-Samsun karayoluna 500 metre mesafededir ![]() ![]() TELEFON (0312) 863 11 07 E-POSTA 353742@meb ![]() ![]() ![]() ADRES Tatlıca Mah ![]() ![]() ![]() Elmadağ/ANKARA http://elmadagbarutioo ![]() ![]() ![]() kaynak:elmadagbarutioo ![]() |
![]() |
![]() |
|