|
|
Konu Araçları |
ağrı, cıftepınar, eleşkirt, ilköğretim, okulu |
Cıftepınar İlköğretim Okulu Eleşkirt Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cıftepınar İlköğretim Okulu Eleşkirt AğrıCıftepınar İlköğretim OkuluHakkında - Cıftepınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Cıftepınar İlköğretim Okulu Resimleri - Cıftepınar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Kurumkodu :589224 Cıftepınar İlköğretim Okulu İlköğretim Okulu AĞRI/ELEŞKİRT Çiftepınar Köyü Cıftepınar İlköğretim Okulu Ağrı Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cıftepınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cıftepınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cıftepınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cıftepınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / ELEŞKİRT Adı: CIFTEPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çiftepınar Köyü Telefon Numarası: 4722281042 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|