Cumhuriyet Anaokulu Vakfıkebir Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet Anaokulu Vakfıkebir TrabzonVakfıkebir Cumhuriyet Anaokulu - Cumhuriyet Anaokulu Hakkında - Cumhuriyet Anaokulu Tanıtımı - Cumhuriyet Anaokulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet Anaokulu Resimleri Cumhuriyet Anaokulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: CUMHURİYET ANAOKULU Adresi: Cumhuriyet Mah1 Nolu Sağlık Ocağı Yanı Telefon Numarası: 4628414107 Okulumuz 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştırOkulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren resmi statüsü olan bir anaokuludurOkulumuzda Eğitim-Öğretim 115 öğrenci ile tam gün ve ikili eğitim olarak sürdürülmektedirOkulumuzda dört sınıf,bir çok amaçlı salon,bir idari oda, bir öğretmenler odası,bir mutfak bulunmaktadırOkulumuzun kadrosu; bir müdür ve 6 öğretmenden oluşmaktadırAyrıca okulumuzda ; 1 aşçı,2 yardımcı hizmetli çalışmaktadır VİZYONUMUZ: Milli Eğitimin ve Okul Öncesi Eğitimin Genel amaçlarına uygun,öğrencilerimizin sıcak bir aile ortamında kendine güvenen,kendisi ve çevresi ile barışık,düşüncelerini açıkça ifade edebilen,yaratıcılığını kullanabilen sağlıklı kişilikler geliştirmelerine katkıda bulunmak MİSYONUMUZ: 3-6 yaş grubu çocukların sağlıklı bir ortamda bütün gelişim alanlarına hitap eden bir eğitimle kendine güvenen,sosyal,ilköğretime hazır duruma gelmesini sağlamak Cumhuriyet Anaokulu her sabah erkenden çocuklarımıza kapılarını açar Kahvaltı sonrası şiir, şarkı, tekerleme, ve bilmece ile konu anlatımı yapılır Bu sayede çocuklarımız kavramları eğlenceli bir şekilde öğrenmiş olurlar Cumhuriyet Anaokulu çocukları oyun salonunda çeşitli oyuncaklarla oynadıktan sonra haftanın her gününde değişen etkinlikleri için sınıflarına giderlerGünlük etkinliklerimizi Serbest Zaman Etkinlikleri,Oyun Etkinlikleri,Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmaları,Tükçe-Dil Etkinlikleri,Fen ve Doğa k12tr/ |
|