|
|
Konu Araçları |
adana, doğanbeyli, ilköğretim, okulu, tufanbeyli |
Doğanbeyli İlköğretim Okulu Tufanbeyli Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğanbeyli İlköğretim Okulu Tufanbeyli AdanaDoğanbeyli İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanbeyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Doğanbeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanbeyli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Doğanbeyli İlköğretim Okulu Adana Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doğanbeyli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doğanbeyli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doğanbeyli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Doğanbeyli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / TUFANBEYLİ Adı: DOĞANBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Doğanbeyli Köyü Tufanbeyli / Adana Telefon Numarası: 3227942221 E-mail Adresi: 355812@k12mebgovtr Web Adresi: http://doganbeyliiomebk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|