Öğretmen Habibe Eren Anaokulu Afyon Başmakçı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Habibe Eren Anaokulu Afyon BaşmakçıÖğretmen Habibe Eren Anaokulu Afyon Başmakçı - Öğretmen Habibe Eren Anaokulu resimleri - Öğretmen habibe eren anaokulu hakkında - Öğretmen Habibe Eren Anaokulu iletişim Öğretmen Habibe Eren Anaokulu Afyon Başmakçı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Habibe Eren Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Habibe Eren Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Habibe Eren Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Detayı : 36-72 Aylık çocukların bedensel,zihinsel,dil,sosyal-duygusal ve özbakım gelişimlerini destekleyici eğitim ortamı sağlamak,okul öncesi eğitimin gerekliliği ve faydaları konusunda velilerle işbirliği yaparak bulunduğu ilçeyi bilinçlendirmek,geleceğimizin emaneti çocuklarımızı hayata ve ilköğretime hazırlamak,Atatürk,yurt,ulus,b ayrak ,insan ve aile sevgisini benimsemiş,çevresiyle iyi ilişkiler kuran,kendini ifade edebilen,özgüveni gelişmiş,sorumluluk taşıyabilen,kendisi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmektir Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / BAŞMAKÇI Adı: ÖĞRETMEN HABİBE EREN ANAOKULU Adresi: ÖĞRT HABİBE EREN ANAOKULU MÜDYENİ MAH İLKOKULCADDESİ Telefon Numarası: 2724113504 Faks Numarası: E-mail Adresi: habibeerenanaokulu@mynetcom Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - http://wwwmebgovtr/ |
|