|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, atatürk, gölbaşı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Biz çağın gereklerini iyi analiz eden, öğrencilerimizi sosyal duygusal yönde gelişmeyi sağlayan öğrenmeyi öğrenmiş, kendine güvenen toplumun sürekli değişen beklentilerini karşılayan, geleceği planlayan paydaşlarında sevgi ve kaliteyi esas alan başarıya emin adımlarla ilerleyen bir kurumuz ![]() MİSYONU Okulumuzu 21 ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4167820956 E-mail Adresi:golbasiataturk ![]() ![]() ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|