|
|
Konu Araçları |
abacı, antalya, ilköğretim, kumluca, mavikent, okulu, ramazan |
Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Kumluca Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Kumluca AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Hakkında - Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Resimleri - Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Kumluca'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuz ilk olarak Köy Tüzel Kişiliğine ait bir arazi üzerine devlet tarafından tek katlı bina ile Yenice Köy İlkokulu adı altında 1938 yılında eğitim-öğretime başlamıştır 1977 yılında okulun yanına 3 derslikli yeni bina yapılarak Orta Okul olarak eğitim-öğretime başlamıştır Daha sonra 1981 yılında Köy Tüzel Kişiliğine ait 10500 m2 arsa üzerine Belediye ve halkın katkılarıyla 5 derslikli tek katlı bine yapılarak Mavikent Orta Okulu bu binaya taşınmıştır Okulların 8 yıllık İlköğretim Okuluna dönüştürülmesi sonucunda 1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu arazi üzerine 12 derslikli yeni bir bina yapılmıştır Mavikent Yanice İlköğretim Okulu ile birleşerek Mavikent 75Yıl İlköğretim Okulu adını almıştır Mavikent Beldesinin tek 8 yıllık ilköğretim okulu olmasından dolayı öğrenci sayısındaki hızlı artış sebebiyle, 21 derslikli ek bina inşaatı 2005 yılında bitirilmiş olup, okulun adı da 09092005 tarihinde Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu olarak değişmiştir 2005 Yılı ikinci döneminde yeni okul Eğitim- Öğretime başlamıştır 2007-2008 Eğitim-Öğretim Yılında Okulumuz Yerleştirme Oranıyla İlçe Birincisi Olmuştur Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Antalya Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KUMLUCA Adı: MAVİKENT RAMAZAN ABACI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAVKENT RAMAZAN ABACI İÖO/KUMLUCA/ANTALYA Telefon Numarası: 2428844115 Faks Numarası: 2428844235 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Mavikent Ramazan Abacı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|