![]() |
Ağaçlı İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağaçlı İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Ağaçlı İlköğretim Okulu - Ağaçlı İlköğretim Okulu Hakkında - Ağaçlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ağaçlı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ağaçlı İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: AĞAÇLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AĞAÇLI KÖYÜ Telefon Numarası: 4622455023 HAKKIMIZDA Ağaçlı ilköğretim okulu 2009-2010 eğitim öğretim yılını 135 Öğrencisi 2 İdarecisi, 10 Öğretmeni ve 2 Hizmetlisi ile devam ettirmektedir ![]() Okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir ![]() Kütüphanemiz 3000 kitap kapasitesi ile her öğrencimize ortalama yirmi kitap okuma olanağı sağlamaktadır ![]() BT Sınıfımız öğrenci, öğretmen ve köy halkının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir ![]() Fen labaratuvarımızda her türlü donanım mevcut olup internet bağlantısı ile birlikte okulumuzun övünç kaynaklarından biridir ![]() Ağaçlı İlköğretim okulu personelinin özverileriyle kurulmuş olan Teknoloji sınıfımız projektör cihazı ve internet bağlantısı ile öğrenci ve köy halkına hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin |
![]() |
![]() |
|