![]() |
80.Yıl İlköğretim Okulu Samsat Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80.Yıl İlköğretim Okulu Samsat Adıyaman80 ![]() ![]() ![]() ![]() Yapım Yılı 1989 Lojman Sayısı 4 Yönetici: 2 Öğretmen: 10 Diğer Personel: 1 12 Şube: 12 Öğrenci: 274 1 80 ![]() Okul/Kurum Tanıtıcı Bilgiler: Merkez İÖO ek binası olarak hizmet verirken 2005 yılında 80 ![]() ![]() FİZİKİ DURUM Çevre Durumu (Okulun arazi; okulun kurulduğu alanın ölçüsü, okul bahçesinin ölçüsü, okul bahçesinin ağaçlandırma durumu, bahçe duvarının bulunup bulunmadığı, bahçede voleybol ve basketbol sahalarının bulunup bulunmadığı) Okulumuz 400 m², bahçemiz ise 5500 m² dir ![]() Okulumuz bahçesinde voleybol ve basketbol sahaları mevcuttur ![]() Bahçe duvarı bulunmaktadır ![]() Fen Laboratuarı İş Teknik Atölyesi Yönetici,Öğretmen ve Diğer Personel Sayısı Şube ve Öğrenci Sayısı Bilgisayar Laboratuarı Rehberlik Odası 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SAMSAT Adı: 80 ![]() Adresi: 80 ![]() Telefon Numarası: 4164112250 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://samsat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|