|
|
Konu Araçları |
ağrı, ilköğretim, okulu, taşlıçay, yardımcılar |
Yardımcılar İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardımcılar İlköğretim Okulu Taşlıçay AğrıYardımcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Yardımcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yardımcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Yardımcılar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Yardımcılar İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yardımcılar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yardımcılar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yardımcılar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yardımcılar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: YARDIMCILAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yardımcılar Köyü E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/04/07/590848/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|