|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksu, azmi, ereğli, ilköğretim, konya, mehmet, okulu, şeker |
![]() |
Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Konya EreğliMehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu İletişim Ereğli Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Tarihçesi: 18 derslikli okulumuz binasının yapımına; Türkiye Şeker Fabrikaları A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: EREĞLİ MEHMET AZMİ AKSU ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 500 EVLER MAHALLESİ GÖZTEPE CADDESİ Telefon Numarası: 3327345148 Faks Numarası: E-mail Adresi: 964688@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Mehmet Azmi Aksu Şeker İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|