|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçaabat, akçay, alaittin, ilköğretim, okulu, trabzon |
![]() |
Alaittin Akçay İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alaittin Akçay İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Alaittin akçay İlköğretim Okulu - Alaittin akçay İlköğretim Okulu Hakkında - Alaittin akçay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alaittin akçay İlköğretim Okulu Resimleri - Alaittin akçay İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri ![]() Alaittin Akçay İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: ALAİTTİN AKÇAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAYLACIK MAHALLESİ ELMALI SOKAK AKÇAABAT/TRABZON Telefon Numarası: 4622282706 TARİHÇE Okulumuz 1970 yılında zamanın Yaylacık Mahallesi Muhtarı Mehmet Salih Gedikli ve öğretmen Alaettin Güven’in katkılarıyla mahallede geçici bir bina senelik 4500 TL ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN VİZYONU Amacımız ; Okulumuzu saygın bir konuma yükseltmek , sosyal , sportif ve kültürel faaliyetleriyle toplum içerisinde etkin bir konuma getirmektir ![]() İdealimiz ; Okulumuzda öğrenmenin ve kendini geliştirmenin temel ihtiyaç kabul edilmesidir ![]() Beklentimiz ; Velilerin ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretim faaliyetleri içerisinde yer alan okulumuz imkanlarının kendilerine sunulduğunu , hiç kimseye ayrıcalık tanınmadığını bilmeleridir ![]() İsteğimiz ; Bütün çalışanlarımızın, günden güne daha iyiye ulaşabilmek için istekli olmaları ve gayretli çalışmalarıdır ![]() ![]() Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan , kendisini sürekli yetiştiren , yenileşmeye açık, yüksek öğretim kurumlarını kazanma azmi ve ideali taşıyan , kendisini maddi ve manevi bakımdan gerekli bilgilerle donatmış ; çağdaş, demokratik ve laik düşünen bireyler olarak yetiştirmektir ![]() 4306 sayılı kanun kapsamında sekiz yıllık kesintisiz eğitim zorunlu hale getirince bina yetersiz kalmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul inşaatı Haziran 2004 yılında bitirilmiştir ![]() ![]() OKULUMUZUN MİSYONU Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik düşünen , sosyal becerisi yüksek bir TÜRK VATANDAŞI olarak yetiştirmek; Gelişen teknoloji içerisinde meslek sahibi yapmak ve mesleklerini en iyi derecede icra edebilen kişiler olmalarını temin edip; kendine güvenen, kişilik sahibi, düşüncelerini açıklayabilme yeteneğine sahip fertler olarak yetiştirmek Bilginin yeni bilgiler üretmek için bir araç olduğu düşüncesini kazanmalarını ve bilgi toplumunda yaşamanın gereği olarak öğrenmenin önemini kavramalarını sağlayıp , Türkçeyi etkili kullanarak ifade yeteneklerini geliştirmek ve Milli kültür değerlerini benimsemiş, Milli birlik ve beraberlik ruhunu özümsemiş , "Ben" yerine "Biz" anlayışına sahip fertler olarak yetiştirmek ![]() Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazandırmak,bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini ve özgüvenini kazanmış olmalarını , olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini ve liderlik vasıflarını taşıyan kişiler olmalarını sağlamak ve onları topluma kazandırmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin |
![]() |
![]() |
|