![]() |
Darıca İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darıca İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Darıca İlköğretim Okulu - Darıca İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Darıca İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Darıca İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Darıca İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Darıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Darıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Darıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: DARICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Darıca llköğretim Okulu Akçaabat/Trabzon Telefon Numarası: 4622682037 VİZYONUMUZ Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim- öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de iş , meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, kendi kararlarını verebilen, eleştirel düşünceye sahip, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan aydın yurttaşlar yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZİN: * Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, * Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, * Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, * Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarına, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, * Liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, SAĞLAMAKTIR ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|