![]() |
Erikli İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Erikli İlköğretim Okulu - Erikli İlköğretim Okulu Hakkında - Erikli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Erikli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Erikli İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Erikli İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: ERİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DÖRTYOL BELDESİ ERİKLİ MAH Telefon Numarası: 4622512806 MİSYONUMUZ Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır DEĞERLERİMİZ 1-Biz duygusuyla çalışırız ![]() 2-Ekip çalışmasını esas alırız ![]() 3-Tanıma - takdir değer görme sistemimiz vardır ![]() 4-Etkili iletişim kurarız ![]() 5-İş birliği yaparız ![]() 6-Karar süreçlerine katılım sağlanır ![]() 7- Birbirimize güveniriz ![]() 8-Çalışmalarımızda insana saygı esastır ![]() 9-Verimli ve etkili çalışırız ![]() 10-Bilgiyi paylaşırız ![]() 11-Eğitimde kalite öncelikli hedefimizdir ![]() 12-Birbirimize saygılı davranırız ![]() 13-Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır ![]() 14-Hizmet verdiklerimizin istek ve beklentileri bizim için önemli ve önceliklidir ![]() 15-Çevreyi korur ve geliştiririz ![]() 16-Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir ![]() 17-Herkes için eğitim anlayışıyla okulu çevreye açarız ![]() 18-Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz ![]() 19-Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız ![]() 20-Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir ![]() 21-Öğrenci merkezli eğitimi esas alırız ![]() 22-Her anlamda öğrencilerimize iyi bir model olmaya çalışırız ![]() VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|