|
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, ilköğretim, okulu, türkler, yanıklar |
Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Hakkında - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Resimleri - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TÜRKLER YANİKLAR İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ Alanya İlçesi- Türkler kasabası’na bağlı olan Okulumuz;mahalle sakinlerinden merhum Ömer UYAR’ın ,1973 yılında hibe ettiği yaklaşık 3000 mt Karelik alana tek derslik olarak, halkın gücüyle inşa edilmiştir2006 yılına kadar çeçitli ilavelerle hizmet veren okul, artık ihtiyaca cevap vermez hale gelmiştir Zamanın kaymakamı Günhan SARIKAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim KÖSEOĞLU’nun katkılarına, Türkler Belediyesi özellikle Başkan Hayri ÇAVUŞOĞLU,Türkler OtellerBirliği,Alanya Yapı-Denet’ten Işıl ÇAKIR ve ekibi, ve hayır sever vatandaşalr ve mahalle halkının katkılarıyla eski okulumuz yıkılarak,yerine şu andaki 2 katlı ve 10 derslikli çok geniş Ana sınıfı okulumuz yapılarak aynı yılın sonuna gelmeden eğitim öğretime başalmıştır 18 ekim 2006 da resmi açılışı yapılmış olup, aynı yıl içinde 1,2,3,4,5 sınıflar eğitim öğretime devam ederken, 2007-2008 eğitim öğretim yılında İlköğretim Okulu statüsüne geçmiş, bu bağlamda Ana sınıfı,1,2,3,4,5,6,7,8 sınıflar oluşturarak 120 ye yakın öğrenci, 12 öğretmen ve 1 müdür ile eğitim öğretime devam etmektedir Türkler Yanıklar İlköğretim okulu Okulumuz Alanyaya 20km Antalya-Alanya yoluna 5kmuzaklıktadır okulumuz ormanlar arasında yeşille mavinin buluştuğu bir yerdedir okulumuza gelen bütün misafirler okulumuza olan hayranlıklarını hemen dile veriyorlar Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: TÜRKLER YANIKLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkler Yaniklar BS llköğretim Okulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425453411 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:737306@mebk12tr Web Adresi: Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|