|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakırköy, ilköğretim, istanbul, okulu, osmaniye |
Osmaniye İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osmaniye İlköğretim Okulu İstanbul BakırköyOsmaniye İlköğretim Okulu Hakkında - Osmaniye İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmaniye İlköğretim Okulu Resimleri - Osmaniye İlköğretim Okulu İletişim Osmaniye İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osmaniye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osmaniye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osmaniye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osmaniye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: OSMANİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Osmaniye Mah Incirli Yolu Mine Sok No 40 BakirköyTelefon Numarası: 2125716709 Faks Numarası: 2125424268 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|