Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altınova, ayvalık, balıkesir, eylül, ilköğretim, okulu, ondört

Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir

Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu İletişim

Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınova Ondorteylul İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınova Ondorteylul İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınova Ondorteylul İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Altınova Ondorteylul İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :

Ne olmak istediğimizdir

İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir

Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir

İSTİYORUZ Kİ …

Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin

Okulumuzda, her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin

Okulumuzun fiziki yapısının değiştirilerek öğrenci öğrenmede en üstün seviyeye ulaşabilsin
Okulda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Tarihçesi

Okulumuz; Selimiye Mahallesi İnönü Caddesi 109 Numarada bulunmaktadır Bina kullanım alanı 1061 m2, Bahçe kullanım alanı 5519 m2 olmak üzere toplam 6580 m2 alan üzerindedir
Okulumuzun yapımına beldemiz eşrafından Nazif KARADAYI’nın başkanlığında, üyeler Ezer GÜNGÖR, Şadi KULAKSIZOĞLU, Niyazi ŞENDUR, Hamdi GÜNÖZ’ün 07/03/1953 yılında kurdukları dernek tarafından başlanmıştır 27 Kasım 1953 yılında temeli atılıp tüm giderleri dernek tarafından karşılanmış ve 61874 TL maliyetle tamamlanmıştır26 Aralık 1955 tarihinde törenle Milli Eğitim’e devredilmiştir
Dernek Başkanı Nazif KARADAYI okulun adının Altınova’mızın Kurtuluş Günü olan Ondört Eylül olarak adlandırılmasını teklif etmiş, bu teklif İl Genel Meclisi’nin 27 Aralık 1955 tarihli toplantısında kabul edilmiştir
Okulumuzun yapımında emeği geçen ,adı geçen ve geçmeyen herkese teşekkür ederiz

Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu
Adresi: Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu PK 10280 Ayvalık/Balıkesir
Telefon Numarası: 266 338 10 46
Faks Numarası: 266 338 15 46
E-mail Adresi:

Web Adresi: Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu

Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com