|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, gölbaşı, ilköğretim, nasırlı, okulu, yukarı |
![]() |
Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanYukarı Nasırlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri EN İYİ EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ HAK EDEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YUKARI NASIRI İLKÖĞRETİM OKULU Kurumun Adı :Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu a-Kuruluş Tarihi: 1958 b-Kurumun Tanıtımı: Yukarı Nasırlı İlköğretim Okulu 1958 yılında Faaliyet binasının mülkiyeti Köylüye ait olarak öğretime başlamıştır ![]() Daha sonra 1958-1968 yılları arasında Arsası Köylü tarafından bağışlanan ve taş ve topraktan yapılan ilk hizmet binası on yıl süreyle hizmet vermiştir ![]() ![]() ![]() 1989 yılında arsası vatandaş tarafından bağışlanan ve binası taş ve betondan devlet tarafından yaptırılan Orta Okul hizmete girmiştir ![]() 1996 yılı başında İlköğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte Yukarı Nasırlı Köyü İlkokulu ve Yukarı Nasırlı Orta Okulu Bir İdarede toplanarak Yukarı Nasırlı Köyü İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() ![]() Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: Y NASIRLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukarinasirli Köyü Gölbaşi / Adiyaman Telefon Numarası: 4167912226 Telefon Numarası: 4167816183 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://nasirli ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|