|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçaabat, ilköğretim, mevlüt, okulu, selami, trabzon, yardım |
![]() |
Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu - Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Hakkında - Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: MEVLÜT SELAMİ YARDIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İNONÜCAD ![]() Telefon Numarası: 4622281070 Faks Numarası: 4622286870 Okulumuz 1991 yılında tamamlanan yeni binasıyla daha modern bir görünüme kavuşan okumuzda, toplam 20 derslik, 2 bilgisayar laboratuarı, 1 Fen laboratuarı, 1 kütüphane, 1 spor salonu bulunmaktadır ![]() Misyonumuz e-Posta Yazdır - Öğrencileri sevmek, - Yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak, - Kendilerine güvenmelerini sağlamak; - Örnek insan olma yolunda adım adım ilerlememelerine katkıda bulunmak ve - 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Bu okul; - Öğrencilerin severek geldiği, - Mutlu olduğu, - Bireysel özelliklerinin geliştirildiği; - Örnek insan olmanın gereklerinin kavratıldığı; - Çağdaş bilgi ve değer yargılarının öğretildiği bir merkez haline getirilecektir ![]() Tarihçemiz 1947- 1948 öğretim yılında “Akçaabat Ortaokulu” olarak eğitim öğretime başladı ![]() ![]() Mevlüt Selami Yardım Kimdir? Merhum Hacı Hafız YARDIM'ın oğlu olan Mevlüt Selami YARDIM, 1934 yılında Akçaabat'ta doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|