|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, çatbahçe, ilköğretim, okulu, sincik |
Çatbahçe İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çatbahçe İlköğretim Okulu Sincik AdıyamanÇatbahçe İlköğretim Okulu Hakkında -Çatbahçe İlköğretim Okulu Tanıtım - Çatbahçe İlköğretim Okulu Resimleri - Çatbahçe İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Çatbahçe İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çatbahçe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çatbahçe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çatbahçe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çatbahçe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SİNCİK Adı: ÇATBAHÇE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇATBAHÇE KÖYÜ NO:1 02900 Sincik/ADIYAMAN Telefon Numarası: 4164252025 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www webrehberi biz/1-1-2-1861![]() ![]() tim-okulu aspxKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|