![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgınCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz arsası H ![]() ![]() İlköğretimin sekiz yıllık olması sebebiyle ,ihtiyaç olan derslik 1999 yılında hayırsever H ![]() ![]() ![]() Bugün ilköğretim okulu olarak 6 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni, 1 Ana Sınıfı öğretmeni ,3 sözleşmeli , 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı ve 1 hizmetli , 268 öğrenci ile eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYVATDEDE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3328816086 Faks Numarası: E-mail Adresi: cumhuriyetilgin42@hotmail ![]() Web Adres:ilgincumhuriyet ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|