Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cumhuriyet, ilgın, ilköğretim, konya, okulu

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgın

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz arsası HHabibe DİLEK tarafından bağışlanıp 1961 yılında eski bina yaptırılarak eğitim ve öğretime açılmıştır
İlköğretimin sekiz yıllık olması sebebiyle ,ihtiyaç olan derslik 1999 yılında hayırsever HNuriye ERZURUM tarafından beş derslikli yeni bina bitirilerek ihtiyaç karşılanmıştır Okulumuzun 11 adet dersliği, 18 adet bilgisayarı, 3 adet renkli televizyonu, 3 adet vcd’si, Bilgisayar laboratuarı, okul bahçesi ,Basketbol ve Voleybol sahası, Minyatür futbol sahası, her sınıftaoyun ve tören alanı mevcuttur
Bugün ilköğretim okulu olarak 6 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni, 1 Ana Sınıfı öğretmeni ,3 sözleşmeli , 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı ve 1 hizmetli , 268 öğrenci ile eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AYVATDEDE MAHCUMHURİYET CAD
Telefon Numarası: 3328816086
Faks Numarası:
E-mail Adresi: cumhuriyetilgin42@hotmailcom
Web Adres:ilgincumhuriyetmebk12 tr

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com