08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilova İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman
Yeşilova İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilova İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilova İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilova İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
T C Millî Eğitim Bakanlığı Adıyaman/ Gölbaşı Yeşilova İlköğretim Okulu

Okulumuz hakkında 
Okulumuz 1958 yılında, o zamanki adıyla "İnekli" köyünde hizmete açılmıştır O günden bu güne köyümüzde kamu hizmeti vermeye devam etmektedir bu dönem zarfında kurumumuz köy mahallinde yer değiştirmek üzere 3 bina da hizmet vermiştir 1958 yılında hizmete açılan kurumumuzun ilk binası kullanılamaz duruma geldinden 2 ve daha sonra ise 3 bina yapılmıştır Şuan Yeni bina 'ana binamız' eski bina ise 'ek binamız' şeklinde hizmete açıktır
Ana binamızda 1 , 2 ,3 sınıf ve müdür odası bulunmaktadır Ek binamızda ise Anasınıfı ve Depo birimleri bulunmaktadır
Okulumuzun 4 5 6 7 ve 8 sınıf öğrencileri köy dışında bir ilköğretim okuluna taşımalı olarak gitmekte ve oradaki eğitm-öğretim olanaklarından yararlanmaktadırlar
Yeşilova İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yeşilova İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YEŞİLOVA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yeşilova Köyü Gölbaşi / Adiyaman
Telefon Numarası: 4167944201
E-mail Adresi : Bilgi Yok
Web Adresi :http://yesilova02 meb k12 tr/
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|