Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akçaabat, ilköğretim, okulu, söğütlü, trabzon

Söğütlü İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Söğütlü İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon

Akçaabat Söğütlü İlköğretim Okulu - Söğütlü İlköğretim Okulu Hakkında - Söğütlü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Söğütlü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Söğütlü İlköğretim Okulu Resimleri

Söğütlü İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Söğütlü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Söğütlü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Söğütlü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Söğütlü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SÖĞÜTLÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Söğütlü llköğretim Okulu Akçaabat/Trabzon

Telefon Numarası: 4622488669
Faks Numarası: 4622481480

OKULUN TARİHÇESİ:

Okulumuz 1908 yılında halk tarafından yaptırılan iki katlı bir binada Arapça olarak öğretime açılmıştır1937 yılından 1997 yılına kadar 5 sınıflı 5 yıllık öğrenim yapılmıştırOkulumuzun adı 1958 yılında Söğütlü İlkokulu olarak değiştirilmiştir1997 yılında Söğütlü Orta Okulu ile birleşerek Söğütlü İÖO olarak hizmet vermeye devam etmektedir

Misyonumuz

Kendini anlayan, problemlerini çözebilmeyi başaran,gerçekçi kararlar alabilen,kapasitelerini geliştirebilen, çevresine dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştiren; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı nesiller yetiştirilmesine yardımcı olmaktır

Vizyonumuz

Takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya; yarınların liderlerini yetiştiren, çağdaş bir kurum olmak

Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com