|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| buca, ilköğretim, izmir, meşkure, okulu, şamlı |
Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Buca İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Buca İzmirMeşkure Şamlı İlköğretim Okulu Hakkında - Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Resimleri - Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Menderes Mh 118/3 Sokak No: 5 Buca İzmirOkul Telefonu : (232) 487 19 90 (PBX) Okul Fax : (232) Okul Web Sitesi : http://www meskuresamli meb k12 trOkul E-Mail : 330659@meb k12 tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|