|
|
Konu Araçları |
bayrampaşa, ilköğretim, istanbul, okulu, uluğbey |
Uluğbey İlköğretim Okulu İstanbul Bayrampaşa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluğbey İlköğretim Okulu İstanbul BayrampaşaUluğbey İlköğretim Okulu Hakkında - Uluğbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluğbey İlköğretim Okulu Resimleri - Uluğbey İlköğretim Okulu İletişim Uluğbey İlköğretim Okulu İstanbul Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uluğbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uluğbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uluğbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Uluğbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Adı: ULUĞBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TERAZİDERE MH ESENLER CD NO:139 Telefon Numarası: 2125671256 Faks Numarası: 2126746220 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|