|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
astsubay, başaran, buca, ilköğretim, izmir, okulu, ümit, şehit |
![]() |
Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Buca İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Buca İzmirŞehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : 1406 Sokak No:4 Buca Koop ![]() ![]() Okul Telefonu : 0 232 453 74 74 Okul Faks : Okul Web Sitesi : http://www ![]() ![]() Okul E-Mail : umitbasaranioo@ttnet ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Astsubay Ümit Başaran İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|