Adımova İlköğretim Okulu Hamur Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adımova İlköğretim Okulu Hamur AğrıAdımova İlköğretim Okulu Hakkında - Adımova İlköğretim Okulu Tanıtım - Adımova İlköğretim Okulu Resimleri - Adımova İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri arsa üzerine kurulu ancak binaların kapladığı alan ise 1110m 'dir Okulumuz ilki 1943 sonuncusu 1977 yılında yapılan 7 ayrı binadan oluşmaktadır 8 yıllık kesintisiz eğitime 1997 yılında geçmiştir Okulumuza ait 4 adet lojman vardır Ancak ihtiyaç gereği 1 lojman Fen Laboratuarı, 1 lojman ana sınıfı, 1 lojman malzemelik, 1 lojmanımızda odunluk olarak kullanılmaktadır![]() Bu nedenle tüm öğretmenlerimiz Ağrı il merkezine gidiş geliş yapmaktadır Okulumuz sobalı sistem ile ısıtılmaktadır ve şebeke suyu yoktur![]() Adımova İlköğretim Okulu Ağrı Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adımova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adımova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adımova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Adımova İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / HAMUR Adı: ADIMOVA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Adımova I O Okulu HamurTelefon Numarası: 4724512004 Faks Numarası: 4724512013 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi : Adımova İlköğretim Okulu biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|