![]() |
Yaylakaya İlköğretim Okulu Demre Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaylakaya İlköğretim Okulu Demre AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yaylakaya İlköğretim Okul Hakkında - Yaylakaya İlköğretim Okul Tanıtım - Yaylakaya İlköğretim Okul Resimleri - Yaylakaya İlköğretim Okul İletişim Bilgileri Okul Adı : YAYLAKAYA ILKÖĞRETİM OKULU İ letisim Adresi : Yaylakaya Mah ![]() ![]() Telefon No :0242 871 5396 Faks No :-------------- Web Adresi :yaylakayaioo ![]() ![]() ![]() e-mail :738851@meb ![]() ![]() A ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() B ![]() Okulumuz 1968-1969 Eğitim-Öğretim yılında Yaylakaya İlkokulu olarak Eğitim- Öğretime açilmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN İSMİNİN VERİLİŞ AMACI: Okulumuz mahallenin isminden dolayı Yaylakaya İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() C ![]() Öğrencilerimizin kendine güvenlerinin olduğu , düşüncelerini özgürce ifade edebildikleri , derslerde daha çok görselliğe ve yaparak yaşayarak öğrenmeye dayalı bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak için varız ![]() D ![]() Öncelikle eğitimci-veli-öğrenci işbirliği çerçevesinde yapılacak çalısmalara dayalı bir eğitim-öğretim ortamı oluşturarak ; ulusumuz için çağdaş düşüncelere ulaşabilecek genç beyinler yetiştiren ve milletimizin uygarlık seviyesini her zaman daha yükseklere taşımaya niyetli başarılı ,kendine güveni olan öğrenciler yetiştirmek için varız ![]() E ![]() Okulumuzun stratejik planı yıl içerisinde yapılacaktır SIRA NO BRANS NORM KADRO KADRO İHTİYAÇ 1 Müdür 1 2 Müdür Baş ![]() ![]() 3 Müdür Yardımcısı 4 Öğretmen 6 5 Memur 6 Hizmetli 1 a ![]() 1- DERSLİK SAYISI 7 2 -LOJMAN SAYISI 0 3 -TUVALET 3 4 -DEPO 1 5 -BİNA SAYISI 2 b ![]() Okulumuzun acilen ek binaya ve üç dersliğe ihtiyacı vardır ![]() Yaylakaya İlköğretim Okulu Antalya Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / DEMRE Adı: YAYLAKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yaylakaya Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2428715396 Web Adresi: Yaylakaya İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|