08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Hamur Ağrı
Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Karabal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Dersliklerin yan tarafına 2 odalı bir lojman yaptırılmıştır Mürsel ÖZTÜRK okulumuzda görev yapan ilk öğretmendir Okulumuzda 1962-1963 Eğitim - Öğretim yılında 1 Sınıfa 54 erkek, 11 kız kayıt olmuştur Okulumuz Eğitim ve Öğretime birleştirilmiş sınıf uygulaması ile başlamıştır Daha önce köyde okul olmamasından dolayı öğrenciler 1 Sınıfa çok geç kayıt yapmışlardır 1 Sınıfa kayıt yaptıran öğrencilerin yaş olarak en küçükleri 56 doğumlu olup 6 yaşında okula başlayan öğrencilerdir En büyükleri ise 50 doğumlu olup, 12 yaşında 1 Sınıfa kayıt yaptıran öğrencilerdir Okulumuzda aynı yıl 5 tane 5 Sınıf öğrencisi öğrenim görmüştür Ara sınıflarda (2,3,4 Sınıfta) öğrenim gören öğrenci yoktur
2004 yılında yılında yapılan çalışmalarla 8 yıllık eğitim vermeye başlamıştır Bundan dolayı lojman olarak yapılan binalarda derslik olarak kullanılmaya başlanmıştır Derslik olarak 3 sınıfımız mevcuttur Lojmanlarında derslik olarak kullanıldığından 4 derslik daha eklenmiştir Köydeki sağlık binası da derslik olarak kullanıldığından 2 derslik de orada olmak üzere toplam 9 dersliğimiz ile 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılına devam etmekteyiz Binalarımız tamam çatılı ve betonarme olup, pencerelerimiz PVC ve Binalarımız soba ile ısıtılmaktadır
Şu anda 9 derslik, 1 araç-gereç odası, 1 öğretmenler odası ve müdür odası ile Eğitim-öğretime devam etmektedir
Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Ağrı Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Karabal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Karabal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Karabal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Aşağı Karabal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AŞAĞI KARABAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Aşağı Karabal Köyü
Telefon Numarası: 4724512059
E-mail Adresi : http://asagikarabal meb k12 tr/
Web Adresi :Bilgi Yok
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|