Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, aşağı, hamur, ilköğretim, karabal, okulu

Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Hamur Ağrı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Hamur Ağrı

Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Karabal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Dersliklerin yan tarafına 2 odalı bir lojman yaptırılmıştır Mürsel ÖZTÜRK okulumuzda görev yapan ilk öğretmendir Okulumuzda 1962-1963 Eğitim - Öğretim yılında 1 Sınıfa 54 erkek, 11 kız kayıt olmuştur Okulumuz Eğitim ve Öğretime birleştirilmiş sınıf uygulaması ile başlamıştır Daha önce köyde okul olmamasından dolayı öğrenciler 1 Sınıfa çok geç kayıt yapmışlardır 1 Sınıfa kayıt yaptıran öğrencilerin yaş olarak en küçükleri 56 doğumlu olup 6 yaşında okula başlayan öğrencilerdir En büyükleri ise 50 doğumlu olup, 12 yaşında 1 Sınıfa kayıt yaptıran öğrencilerdir Okulumuzda aynı yıl 5 tane 5 Sınıf öğrencisi öğrenim görmüştür Ara sınıflarda (2,3,4 Sınıfta) öğrenim gören öğrenci yoktur

2004 yılında yılında yapılan çalışmalarla 8 yıllık eğitim vermeye başlamıştır Bundan dolayı lojman olarak yapılan binalarda derslik olarak kullanılmaya başlanmıştır Derslik olarak 3 sınıfımız mevcuttur Lojmanlarında derslik olarak kullanıldığından 4 derslik daha eklenmiştir Köydeki sağlık binası da derslik olarak kullanıldığından 2 derslik de orada olmak üzere toplam 9 dersliğimiz ile 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılına devam etmekteyiz Binalarımız tamam çatılı ve betonarme olup, pencerelerimiz PVC ve Binalarımız soba ile ısıtılmaktadır

Şu anda 9 derslik, 1 araç-gereç odası, 1 öğretmenler odası ve müdür odası ile Eğitim-öğretime devam etmektedir

Aşağı Karabal İlköğretim Okulu Ağrı Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Karabal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Karabal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Karabal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağı Karabal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AŞAĞI KARABAL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Aşağı Karabal Köyü

Telefon Numarası: 4724512059

E-mail Adresi : http://asagikarabalmebk12tr/

Web Adresi :Bilgi Yok

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com