Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
berbat, günü, hayatimin

Hayatimin En Berbat Günü

Eski 07-16-2006   #1
karizma_20

Hayatimin En Berbat Günü

Merhaba ben derin 17 yaşındayımBu olay 14 yaşımda oldu ve tamamen gerçektirArkadaşım aslışahlara gitmiştik gece orda kalıcaktıkAnnesi babası evde yoktu5 kız evde yanlızdıkO gece oyun oynadık sohbet falan ettik gece olduğunda yapıcak bişey kalmamıştı ruh çağıralım dedim kabul ettilerGeçen sene ölen kendi kendine konuşan garip hareketler yapan pek sevmediğimiz eceyi çağırmaya karar verdikBen ey ecenin ruhu geldiysen bi işaret ver dedim ve o anda elektrikler gitti korkmuştumElektrikler yine geldiBen bırakıyorum dedim aslışah bu sadece raslantı devam edelim dedi ve kabul ettik devam ettik o anda camlar ve kapı kapandı kapı kilitlendiÇıkmak istedik çıkamadıkÇok korkuyorduk bi yandan da eceye bizi rahat bırak lütfen diye yalvarıyordukO anda telofon çaldı arayan polisti annem ve babam trafik kazası geçirmiştiÇok korkuyordum kapı açıldı ve ben gözyaşları içinde çıktık herkes beni teselli etmeye çalışıyordu şimdi babannemlerde kalıyorum ve pisikolojik tedavi görüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-25-2007   #2
rebellious23

yazık bee
emeğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-23-2007   #4
zimcee

başın sagolsun şifa dilerim sana sunu da unutma günü gelince herşey olur o cinle bi alakası yokdur ailenin kazasının
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hayatimin En Berbat Günü

Eski 11-17-2007   #5
önder uçar
Icontr

fazla abrtmışın be koçum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2009   #6
jawsap

not : alıntıdır :D
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com