![]() |
İyisu İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyisu İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı İyisu İlköğretim Okulu - İyisu İlköğretim Okulu Hakkında - İyisu İlköğretim Okulu Tanıtımı - İyisu İlköğretim Okulu Resimleri - İyisu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri İyisu İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Lyisu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Lyisu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Lyisu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: LYİSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: iyisu Köyü Telefon Numarası: 4627332190 OKULUN MİSYONU: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir ![]() OKULUN VİZYONU: İlköğretim Okulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir ![]() Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir ![]() Kalitemizin ölçüsü orta öğretim kurumlar sınavı ve sosyal kültürel alanda alınan başarılardır ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|