|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çapkan, çeşme, eylül, ilköğretim, izmir, mustafa, okulu |
![]() |
15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Çeşme İzmir15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Hakkında - 15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Tanıtım - 15 Eylül Mustafa Çapkany İlköğretim Okulu Resimleri - 15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu İletişim ![]() 15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz resmi olarak 1922 yılında 1 ![]() ![]() ![]() 1933 yılında Fahrettin Altay İlkokulu açıldı ve 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 1939 – 1947 yılları arasında eski binaya ilave sınıflar yapılarak 5 derslikli bir okul oldu ![]() Okulumuz aynı zamanda kurtuluş günümüz de olan “15 Eylül” adını 1948’de aldı ![]() ![]() ![]() ![]() 15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Alaçatı/Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 716 ![]() ![]() Okul Faks : 0 232 716 ![]() ![]() Okul Web Sitesi : http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 239958@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|