Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bornova, ilköğretim, izmir, koyuncuoğlu, okulu, suphi

Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Bornova’da ilk ortaokul 1936 yılında Buca ortaokuluna bağlı olarak bugünkü tarihi köşk binamızda açıldı
Bu bina Malipetri adında birine ait olup, sonradan İzmir’in tanınmış iş adamlarından olan Suphi Koyuncuoğlu tarafından satın alınmışÖnce ortaokulu kira ile verilmişdaha sonra hibe edilmiştir
Okulun ilk açılışında 40 mevcudu vardı 1939 yılında Buca’dan ayrılarak müstakil bir okul haline geldi1965 yılında artı binada Bornova ortaokulu olarak hizmete devam etti
Okul arsasının güneyinde yeni bir bina daha yapıldı Bu bina 1988 yılında tamamlanmış olup, Ali Kuşçu ortaokulu olarak hizmet verdiArsa sahibinin yazılı isteği üzerine 1990 yılında adı değiştirildi Hala Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim okulu olarak hizmet vermeyi sürdürmektedir

Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bornova
Okul Adresi : Gençlik cd no:24 Bornova İzmir
Okul Telefonu : (232) 373 05 60
Okul Fax : (232) 339 91 69
Okul Web : http://wwwskoyuncuogluk12tr
Okul E-Mail : 626034@mebk12tr
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com