|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, ilköğretim, izmir, koyuncuoğlu, okulu, suphi |
![]() |
Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmirSuphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bornova’da ilk ortaokul 1936 yılında Buca ortaokuluna bağlı olarak bugünkü tarihi köşk binamızda açıldı ![]() Bu bina Malipetri adında birine ait olup, sonradan İzmir’in tanınmış iş adamlarından olan Suphi Koyuncuoğlu tarafından satın alınmış ![]() ![]() ![]() Okulun ilk açılışında 40 mevcudu vardı ![]() ![]() ![]() Okul arsasının güneyinde yeni bir bina daha yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Gençlik cd no:24 Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 373 05 60 Okul Fax : (232) 339 91 69 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 626034@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|