|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, güneymahalle, ilköğretim, okulu, pervane, trabzon |
![]() |
Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu - Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu Tanıtımı - Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Pervane Güneymahalle İlköğretim Okulu Resimleri Pervane Güney Mah ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pervane Güney Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: PERVANE GÜNEY MAH ![]() Adresi: Pervane Köyü Telefon Numarası: 4627297140 OKULUN MİSYONU: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartacak, vatanına ve milletine sadık, bilimsel ve yönden gelişmemizi sağlayacak, sözüne güvenilir özgün bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiş bir eğitim kurumu ![]() OKULUN VİZYONU: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Bilişsel ve duyuşsal yönden gelişmiş, kendini ifade edebilen, 5 ![]() ![]() ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|