|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dumlugöze, ilköğretim, karaman, okulu, sarıveliler |
Dumlugöze İlköğretim Okulu Sarıveliler Karaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dumlugöze İlköğretim Okulu Sarıveliler KaramanSarıveliler Dumlugöze İlköğretim Okulu Hakkında - Dumlugöze İlköğretim Okulu Tanıtım - Dumlugöze İlköğretim Okulu Resimleri - Dumlugöze İlköğretim Okulu İletişim Dumlugöze İlköğretim Okulu Karaman Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dumlugöze İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dumlugöze İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dumlugöze İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dumlugöze İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / SARIVELİLER Adı: DUMLUGÖZE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dumlugöze Köyü-Sariveliler/Karaman Telefon Numarası: 3384484094 Faks Numarası: 3384484094 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|