|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, ilköğretim, okulu, sularbaşı, trabzon |
![]() |
Sularbaşı İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sularbaşı İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Sularbaşı İlköğretim Okulu - Sularbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Sularbaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sularbaşı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sularbaşı İlköğretim Okulu Resimleri Sularbaşı İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sularbaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sularbaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sularbaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: SULARBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sularbaşı Köyü Telefon Numarası: 4627325222 OKULUN MİSYONU: Öğrencilerimizi, yetenekleri doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasi ilkelerine uygun olarak görevini yapabilen, sorumlulukların bilincinde, çevresine uyum sağlayabilen, hayata ve üst öğretime yönelik eğitim ve öğretim veriyoruz ![]() ![]() Atatürk inkılap ve ilkeleri ve Anayasada ifadesini bulmuş olan Atatürk milliyetçiliğini temel olarak almak ![]() ![]() Öğrencilerimizi, aklın ve bilimin aydınlığında, ülke ve dünyada gelişen olaylara ilgili, düşünen, araştıran ve yorumunu ortaya koyan bireyler yetiştirmektir ![]() Demokratik bir ortamda öğrencilerimize ileriye dönük bir öğretim sağlamak, öğrenci merkezli öğretim yapmak, davranışlarda görülen bozukluları gidermek, iyi eğitim gören gençler yetiştirmektir ![]() İyi bir ekip çalışmasının varlığı, , bilimsel araçların öğrencilerin ileriki yaşamlarını etkileyecek bir şekilde kullanmalarını sağlamak bizi farklı kılıyor ![]() Önemli olan, öğrenci ve öğrencinin geliştirilmesi, her yönden topluma faydalı, geleceği görebilen insanlar haline gelmesidir ![]() ![]() ![]() Gelecekte de bu çabamızı sürdürüp teknolojiye uygun gitme yolunda devam edeceğiz ![]() OKULUN VİZYONU: Okulumuzun vizyonu, öğrencilerimize bilimsel ve demokratik bir eğitim ve ileriye dönük, işe yarar bir öğretim vermek, gelişen bilim ve teknolojiye ayak uydurabilmelerini, bu bilgi ve teknolojiden faydalanmalarını sağlamaktır ![]() Okulun fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirmek, sınıflardaki öğrenci sayılarını ideal düzeye kavuşturmak, eğitim-öğretimi öğrenci merkezli öğretmen rehberli olarak sürdürmek, mümkün olduğunca fazla sayıda üst öğretime öğrenci göndermektir ![]() Velilerimize okul öncesinden başlamak üzere eğitimin önemini anlatmak ve benimsetmektir ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|