Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
camlı, erdemli, ilköğretim, mersin, okulu

Çamlı İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çamlı İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Erdemli Çamlı İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamlı İlköğretim Okulu Resimleri - Çamlı İlköğretim Okulu İletişim

ÖĞRETİM ŞEKLİ : NORMAL
ÖĞRENCİ SAYISI : 120
LOJMAN : YOK
ÖĞRETMEN SAYISI : 10
İLÇEYE UZAKLIĞI : 25 KM
ISINMA DURUMU : SOBA
ŞUBE SAYISI : 8
ANA SINIFI : VAR
GÖREV YAPAN PERSONEL : 1 Müdür, 5 Sınıf Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni

Okulumuzun Tarihçesi
Okulumuz, ilköğretim okulları projesi kapsamında yapılmış olup günümüze kadar üç tane okul değiştirmiştir Birinci okul 1942 yılında toprak örme şeklinde yapılmıştır Fakat okulun yolu olmadığı için 1967 yılında prefabrik ikinci bir okul yapılmıştır İkinci okul kullanılamaz hale geldiğinden ve bahçesi dar olduğundan dolayı 1986 yılında üçüncü bir okul yaptırılmıştır Son olarak 2001 yılının şubat ayında okulumuz açılmış olup iki katlıdır 8 derslik, 1 ana sınıfı 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilgi Teknolojileri Sınıfı, 1 Okuma salonu, 1 yemekhane, 1 Araç-gereç odası, 1 Öğretmenler odası, 1 müdür odası ve kız � erkek wc lerinden oluşmaktadır Okulumuz taşıma merkezi olup Çamlı Köyü Ohut Mevkii ve Fakılı köyü öğrencileri okulumuza taşınmaktadır

Okulumuzun Resimleri

İletişim

Çamlı İlköğretim Okulu

Çamlı Köyü / Erdemli / MERSİN

Tel: 0 (324) 528 21 67

Web: http://camlimebk12tr

e-posta: 671550@mebk12tr

Daha fazla bilgi için WEB sitemiz; Tıklayın

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com