Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çerçili, erdemli, ilköğretim, mersin, okulu

Çerçili İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çerçili İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Erdemli Çerçili İlköğretim Okulu Hakkında - Çerçili İlköğretim Okulu Tanıtım - Çerçili İlköğretim Okulu Resimleri - Çerçili İlköğretim Okulu İletişim

ÇERÇİLİ İLKÖĞRETİM OKULU
KURUM KODU 671549
TELEFON NO 0(324) 534 70 40
ADRESİ ÇERÇİLİ KÖYÜ / ERDEMLİ / MERSİN
SEVİYESİ İLKÖĞRETİM 1 KADEME
ÖĞRENİM ŞEKLİ NORMAL
Okulun açılış tarihi 1963
ÖĞRENCİ SAYISI 32
ÖĞRETMEN SAYISI 2

TARİHÇE
Okulumuz 1963 yılında yeni yapılan tek derslikli müdür odası ve araç gereç odası bulunan binada açılmıştır 1985 yılında devlet köylü işbirliğiyle okulun hemen bitişiğine bir derslik ve bir müdür odası daha ilave edilerek 2 derslikli hale gelmiştir Bugüne kadar 600'den fazla mezun vermiştir Okulumuz Çerçili Köyü'nde ikamet eden ailelerin çocuklarına Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim - öğretim vermektedir Şu anda 1,2 ve 3 sınıflar okulda okumaktadır 4 sınıftan yukarısı Koramşalı İlköğretim Okulu'nda taşımalı eğitim görmektedir Okulumuzda şu anda 2 öğretmen kadrosu bulunmaktadır 1 sınıf müstakil 2, ve 3 sınıf birleştirilmiş eğitim görmektedir

İlçeye uzaklık 32 Km 'dirÖğretmenlerin gidiş-geliş imkanı yok Ancak lojman varGüzel bir orman köyüdür

İletişim

ÇERÇİLİ İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Çerçili Köyü ERDEMLİ- MERSİN TEL:0324 5347040
Mail1:671549@mebk12tr
mail2:cercili@erdemli-mebgovtr

Daha fazla bilgi için WEB sitemiz; Tıklayın

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com