|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, ethem, ilköğretim, kuzucu, okulu, yüreğir |
![]() |
Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu Yüreğir Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu Yüreğir AdanaEthem Kuzucu İlköğretim Okulu Hakkında - Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu Resimleri - Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() 1990-1991 yılında ilköğretime açılan Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu Yüreğir' in Özgür Mahallesindeki tek okuldur ![]() 1971 yılında kurulan Özgür Mahallesi hızlı bir yerleşim göstererek müstakil muhtarlık haline gelmiş ve ilk yıllarda öğrenim çağındaki çocuklarını çevre okullarına göndermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 2000-2001 yılında okulun kütüphanesi açılmıştır ![]() 2002-2003 öğretim yılında Özgür Mahallesi �nde bozuk olan yollar asfaltlanmış ve böylece öğrencilerin okula ulaşımı daha kolay hale gelmiştir ![]() 2003-2004 öğretim yılında okulun batısına Gazi Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi açılmıştır ![]() 2004-2005 yılında Sarıçam deresi ıslah çalışmaları yapılmış, dere kenarına ağaçlar dikilmiş, derenin içine su olmadığı zaman çocuklar futbol oynasın diye kale direkleri dikilmiştir ![]() 2005-2006 yılında okulun yıkılan bahçe duvarı yapılmaya başlamış ve okul boyanmıştır ![]() ![]() ![]() 2006-2007 yılında okulun ön bahçesi belediye tarafından parke taşı ile döşenmiştir ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılından başlamak üzere tam gün eğitime geçilmiştir ![]() ![]() ![]() 2008-2009 yılında okulun batısına yüzme havuzu yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 3 idareci, 25 öğretmen, 2 hizmetli, 666 öğrenci ile 2008-2009 Eğitim-Öğretim hizmetine devam etmektedir ![]() Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / YÜREĞİR Adı: ETHEM KUZUCU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Özgür Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3223234179 Faks Numarası: 3223226585 E-mail Adresi: ethem ![]() ![]() Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|