|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, ilköğretim, mesut, okulu, trabzon, turnalı, uzun, şehit |
![]() |
Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu - Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Hakkında - Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Tanıtımı - Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Resimleri Turnalı Şehit Mesut Uzun İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Turnalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Turnalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Turnalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: TURNALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TURNALI KÖYÜ Telefon Numarası: 4627332144 Faks Numarası: 4627332144 Kurumun Misyonu : Bütün öğrencileri,topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık,başkalarıyla iyi ilişkiler kuran,iş birliği içinde çalışan,hoşgörülü ve paylaşmayı bilen,dürüst,erdemli,iyi ve mutlu insanlar olarak yetiştirmek ; Öğrencilere bilgi yüklemek yerine onlarda zekayı ve yaratıcı düşünceyi ortaya çıkarmak,onlara bilgiye ulaşmanın yöntem ve tekniklerini öğretmek için varız Kurumun Vizyonu: İstiyoruz ki ; Okulumuzdan yetişen öğrencilerimiz Atatürk ilke ve inkılaplarını, milli ve evrensel kültürleri tanıyan ve benimseyen vatanına ve milletine bağlı bireyler olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|