![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Tut Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Tut AdıyamanFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulumuzun Hakkında Bilgiler OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1968 yılında üç derslikli olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1995-1996 Öğretim yılı başında bahçenin güneyinde üç derslikli bir bina yapılmış ve okulun statüsü değişerek; Fatih İlköğretim okulu adını almıştır ![]() ![]() 1999-2000 yılında güneydeki binanın doğusuna üç derslikli yeni bir bina ve bu binanın altına da yedi kabinli tuvalet yapılmıştır ![]() 1997-1998 Öğretim yılında taşıma merkezi seçilen okulumuza Havutlu, Çiftlik, Meryemuşağı, Kaşlıca, Pamuklu, Sürmen ve Akbel köylerinden öğrenci taşıması yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatih İlköğretim Okulu Adıyaman Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / TUT Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FETHİYE MAH ![]() Telefon Numarası: 4164412259 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://tutfatih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|