|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, cavit, ilköğretim, izmir, okulu, özyeğin |
![]() |
Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu Bornova İzmirDr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa ve Necmiye ÖZYEĞİN'in oğlu olan Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye'ye döndükten sonra 1952 yılında İzmir'de Süleyman Ferit Verem Dispanserini kurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Emekli olduktan sonraki yaşamını İzmir'de sürdüren Dr ![]() ![]() Bu okul, O'nun insana ve eğitime ömrü boyunca verdiği hizmet ve ilgiyi gelecek kuşaklarda da yaşatmak amacıyla yaptırılmıştır ![]() Misyonumuz Biz, bütün ögrencilerimizi kendisiyle ve çevresiyle barışık, geçmişiyle gurur duyan ve geçmişinden aldıgı ilhamla aydınlık yarınlara koşan, edindigi bilgi ve becerilerle ülkesine yön veren geleceğin çınarları olarak yetiştirmek istiyoruz ![]() Vizyonumuz Gelecegi bu günden gören bilim ve teknolojiye açık, kendini daima geliştiren, degiştiren ve yetiştiren, kültürünü yaşayan ve yaşatan, çevresine örnek ve önder olan, vizyon sahibi gençler yetistirmek ![]() Dr ![]() İlçesi : Bornova Okulun Adı : Dr ![]() Okul Adresi : 119 sk No:1/B Evka-3 Bornova İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 342 42 48 Faks Numaraları : 0 (232) 373 16 08 E-mail Adresi : 812466@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dr ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|