![]() |
Başdurak İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başdurak İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Başdurak İlköğretim Okulu - Başdurak İlköğretim Okulu Hakkında - Başdurak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başdurak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Başdurak İlköğretim Okulu Resimleri Başdurak İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başdurak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başdurak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başdurak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: BAŞDURAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başdurak llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4627191581 Kurumun Misyonu : Büyük Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen,Türkiye Cumhuruyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek için varız ![]() Kurumun Vizyonu: Başdurak İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerin akla bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst kuruma hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına; bağlayan köprülern kurulduğu yönetici öğretmen,, personel, öğrenci velilerin el birliği ile çevrede, bölgede, ve ülkede "MODEL OKUL" olmaktır ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|