Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, geyve, hasan, melihcan, sakarya

Hasan Melihcan Anaokulu Geyve Sakarya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasan Melihcan Anaokulu Geyve Sakarya

Geyve Hasan Melihcan Anaokulu - Hasan Melihcan Anaokulu Hakkında - Hasan Melihcan Anaokulu Tanıtımı - Hasan Melihcan Anaokulu Erişim Bilgileri - Hasan Melihcan Anaokulu Resimleri

Geyve Hasan Melihcan Anaokulu Sakarya Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Geyve Hasan Melihcan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Geyve Hasan Melihcan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Geyve Hasan Melihcan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GEYVE HASAN MELİHCAN ANAOKULU
Adresi: İNCİKSUYU MAHALLESİ BARBAROS SOKAK NO 7
Telefon Numarası: 2645173474

Tarihçe :
Okulumuz binası daha önce ilkokul olarak hizmet vermekte iken yanına Gazipaşa İlköğretim Okulu yapıldıktan sonra 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında Anaokulu olarak hizmete açılmıştır Okulumuz Geyve de ikinci Anaokulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir

Okulumuzun Yapısı :
Okulumuz Anaokulu olarak 2006 yılında Eğitim Öğretime başlamış olup beş derslik, Müdür Odası, Öğretmenler Odası, Mutfak, Depo bölümleriyle 390 m2 üzerine inşa edilmiştir Okulumuz Anaokulu olarak 2006 yılında Eğitim Öğretime başlamış olup beş derslik, Müdür Odası, Öğretmenler Odası, Mutfak, Depo bölümleriyle 390 m2 üzerine inşa edilmiştir

Okulumuzun Eğitim Öğretime hazır hale gelmesi konusunda; Okula pimapen pencerelerin taktırılması, kalorifer tesisatının döşenmesi, okul lavabolarının yenilenmesi, mutfak yapılması ve özellikle bu sene okulumuzun iç zeminin tahta lambir döşeme yapılması konusunda İlçe Kaymakamımız Sayın Seyfettin AZİZOĞLU'nun büyük katkıları olmuştur

Öğrenci Sayısı :
Şuan 5 derslikli okulumzda 2007-2008 eğitim öğretim yılında 102 öğrenci eğitim görmüştür 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında bu sayının artması beklenmektedir

mebk12 tr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com